Feilkode 800705b4 vises når du prøver å koble til Xbox Live

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å koble til Xbox Live:

Status code 800705b4

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-09-20T04:37:43.2199729+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du vil ha hjelp til å koble til Xbox Live, kan du teste tilkoblingen til Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Network Settings.
  4. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket ditt hvis du blir bedt om å gjøre det.
  5. Velg Test Xbox Live Connection.
  6. Hvis du får en feil når du tester tilkoblingen, kan du prøve løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360.

Hvis du kobles fra Xbox Live helt tilfeldig, kan du se Løsning for frakobling fra Xbox 360 hvis du vil ha hjelp med tilkoblingen.