Feilkode 8007065b vises når du bruker Xbox Live

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du bruker Xbox Live:

8007065b

Dette kan bety at Xbox Live-tjenesten er nede. Du kan også få denne feilen etter at du har endret gamertagen, noe som kan bety at gamertagen ikke ble gjort gjeldende på riktig måte på kontoen.

Løsninger

Løsning 1: Se etter tjenestevarsler for Xbox Live.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Følgende gjelder bare kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om et SMS-varsel når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Logg av og start konsollen på nytt
Logg av profilen som er knyttet til gamertagen din. Start konsollen på nytt, og prøv deretter å logge på profilen igjen.

Hvis ingen av disse løsningene løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.