Feilkode 80072747 vises når du bruker Xbox Live

Oversikt

Hvis feilkoden 80072747 vises når du bruker Xbox Live, betyr det at det oppstod et problem under tilkobling til Xbox Live eller under fullføring av et kjøp.

Les denne siden for å finne ut mer om feilkode 80072747 og hva du kan gjøre.

På denne siden

Feilkode og melding

En av følgende meldinger vises før feilkoden 80072747:

Xbox Live-butikker: Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Please try again later.

Problem

Hvis denne meldingen og feilkoden vises, betyr det at det oppstod et problem under tilkobling til Xbox Live, eller under fullføring av kjøpet du forsøkte å utføre.

Løsninger

1. Sjekk tjenestestatusen for Xbox Live for å finne ut om det har oppstått et kjent problem som forårsaker denne feilen.
  2. Slå av Xbox-konsollen, vent 5 minutter, og start konsollen på nytt og forsøk å koble til markedsplassen for Xbox Live en gang til.
  3. Hvis feilmeldingen fortsatt vises, tømmer du hurtigbufferen i Xbox 360-konsollen og prøver å koble til på nytt.
  4. Hvis feilmeldingen fortsatt vises etter at du har forsøkt fremgangsmåten ovenfor, kontakter du kundestøtte for Xbox ved hjelp av Assistanse-informasjonen nederst på denne siden.

Beslektede problemer