Feilkode 8007274C vises når du laster ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Du ser en av følgende feilmeldinger sammen med feilkode 8007274C når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

• Cannot process update.
    Status code: 8007274C
  • Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. The content will automatically appear when it's available.
    Status code: 8007274C

Hvis du ser denne feilkoden og en av disse meldingene, betyr det at oppdateringen ikke ble lastet ned til konsollen. Selv om du ikke oppdaterer Xbox 360-konsollen, får du kanskje følgende melding når du logger på, kobler til Xbox Live eller starter eller avslutter et spill:

• Some Xbox Live content is temporarily unavailable. Please try again later.
    Status code: 8007274C

Hvis du får denne meldingen og feilkoden, betyr det at det har oppstått en tilkoblingsfeil.

Obs!  Det kan hende at det vises fire sett med fire tegn som varierer (xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-274C), før feilkoden 8007274C.

Løsninger

Obs!  Hvis du laster ned en oppdatering, prøver du den første løsningen. Ellers prøver du den andre løsningen.

Løsning 1: Laste ned oppdateringen på nytt

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Guide-knappen (den store X-knappen midt på håndkontrolleren).
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Kontrollere tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox LIVE, kan du se Xbox LIVE: Koble til Xbox Live.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Kontrollere at du har nok lagringsplass

Den nyeste oppdateringen for konsollprogramvaren krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox 360-innhold.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Følg instruksjonene på Tøm systembufferen for Xbox 360, og prøv deretter å laste ned oppdateringen på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Sette inn lagringsenheten på nytt

Prøv nedlastingen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 6: Konfigurere tilkoblingen på nytt

• Trådløs tilkobling:
    1. Koble fra eventuelle tredjeparts trådløse hodesett.
    2. Flytt Xbox 360-konsollen nærmere den trådløse ruteren.
    3. Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.
  • Kablet tilkobling:
  • Advarsel!  De følgende trinnene senker nivået på sikkerhetsinnstillingene og gjør nettverket mindre motstandsdyktig mot angrep fra ondsinnede brukere eller skadelig programvare. Vi anbefaler ikke at du utfører denne prosedyren. Vi beskriver den imidlertid slik at du selv kan vurdere om du vil bruke den. Følg disse trinnene på eget ansvar.

1. Deaktiver brannmuren til modemet eller ruteren midlertidig, og se om du kan koble til Xbox Live.
    2. Hvis du kan koble til, aktiverer du brannmuren på nytt og kontrollerer at de riktige nettverksportene er åpne på modemet eller ruteren. Du kan se listen over nettverksporter under Nettverksporter som brukes av Xbox Live.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 7: Kopiere oppdateringen til en minnepinne, CD eller DVD og deretter installere den på konsollen

Hvis ingen av løsningene ovenfor løste problemet, kan du kopiere konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne, en CD eller en DVD og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

• Kopiere til en minnepinne
  • Obs! FAT32-filsystemet må brukes på minnepinnen.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
    2. Last ned oppdateringsfilen.
    3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    4. Pakk ut filen.
    5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
    6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
    7. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
    8. Start konsollen på nytt.
    9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.
  • Brenne til en CD eller DVD
  • Du kan også laste ned oppdateringen til datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD, og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
    2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
    3. Pakk ut filen.
    4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
    5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
    6. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
    7. Start konsollen på nytt.
    8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren, velger du Yes.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du kundestøtte for Xbox.