Feilkode 8007274D vises når du prøver å laste ned profilen din på Xbox 360

Problem

Det kan hende at du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned profilen din på Xbox Live:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 8007274D

Dette kan bety ett av følgende:

• Det har oppstått et problem med nettverkstilkoblingen.
  • Det har oppstått et problem med informasjonen i Microsoft-kontoen.

Løsninger

Løsning 1: Prøv en direkte modemtilkobling.

Koble Xbox 360-konsollen direkte til modemet i stedet for å koble den til ruteren.

Obs! Dette er en midlertidig løsning som er ment å skulle fastslå årsaken til problemet.

Illustrasjon av en Xbox 360 E-konsoll som er koblet direkte til et modem
  1. Fjern Xbox Ethernet-kabelen fra ruteren på modemet.
  2. Koble Ethernet-kabelen fra Xbox til modemet.
  3. Slå av Xbox-konsollen.
  4. Koble fra strømkabelen på baksiden av modemet i ett minutt.
  5. Etter ett minutt kobler du først til modemet, og venter til alle lampene lyser som normalt.
  6. Slå på Xbox-konsollen.
  7. Test tilkoblingen til Xbox Live. Hvis du vil gjøre dette, går du tilbake til System Settings, velger Network Settings, velger Wired Network, og velger deretter Test Xbox Live Connection.

Obs!  Hvis du kan koble til Xbox Live med en modemtilkobling, fungerer konsollen og modemet som forventet. Hvis du vil koble til Xbox Live ved hjelp av ruteren, må du kanskje endre en innstilling på ruteren. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer innstillingene på ruteren, kan du gå til Xbox-forumet for å få informasjon om hvordan du konfigurerer ruteren.

8. Logg på Xbox Live, og prøv deretter å laste ned profilen på nytt.

Løsning 2: Kontroller informasjonen for Microsoft-kontoen.

Bekreft informasjonen for Microsoft-kontoen din for å løse dette problemet. Slik gjør du dette:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Obs! Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med passordet, kan du se Tilbakestille passordet.
  2. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
  3. Når du har løst eventuelle feil, bekrefter du informasjonen for Microsoft-kontoen din. Bekreft informasjonen i for eksempel Betaling og fakturering eller Sikkerhet og personvern.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Logg på Xbox Live, og prøv å laste ned profilen på nytt.

Løsning 3: Slett den skadede profilen som er lagret på Xbox-konsollen, og last ned profilen på nytt.

Slett først den skadede profilen som er lagret på Xbox-konsollen. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.

Deretter laster du ned profilen på nytt. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.

Obs! Hvis Download Profile ikke vises, betyr det sannsynligvis at du er logget på. Trykk X  for å logge av profilen.

3. Skriv inn Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox-barnekonto, må du bruke forelderens Microsoft-konto for å laste ned profilen.

4. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel Hard Drive).

Når profilen er lastet ned, kan du velge om du vil kreve et passord for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.