Feilkode 80072EE2 vises når du laster ned innhold på Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

Statuskode: 80072EE2

Dette kan bety at Internett-tilkoblingen mellom Xbox-konsollen og Xbox Live-serverne er treg.

Løsninger

Løsning 1: Last ned innholdet på nytt.

Prøv å laste ned innholdet på nytt for å se om tilkoblingsproblemet var midlertidig.

Hvis du fortsatt ikke kan laste ned innholdet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Forenkle oppsettet.

I noen tilfeller er det en brannmur i ruteren eller modemet som blokkerer nedlastingen. I slike tilfeller er det raskest å forenkle nettverksoppsettet for å få nedlastingen. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten for å opprette en direkte tilkobling mellom konsollen og modemet ved hjelp av en Ethernet-kabel.

Obs!  Koble ikke andre enheter til modemet ditt.

Illustrasjon av en Xbox 360-konsoll som er koblet til en ruter med en Ethernet-kabel
  1. Fjern Xbox Ethernet-kabelen fra ruteren på modemet.
  2. Koble Ethernet-kabelen fra Xbox til modemet.
  3. Slå av Xbox-konsollen.
  4. Koble fra strømkabelen på baksiden av modemet.
  5. Etter ett minutt kobler du til modemet først og venter deretter til alle lampene lyser.
  6. Slå på Xbox-konsollen.
  7. Test tilkoblingen til Xbox Live. Dette gjør du ved å gå til Settings, deretter System Settings. Velg Network Settings, velg Wired Network, og velg deretter Test Xbox Live Connection.

Obs!  Hvis du kan koble til Xbox Live med en direkte-modemtilkobling, fungerer konsollen og modemet som forventet. Hvis du vil koble til Xbox Live ved hjelp av ruteren, må du kanskje endre en innstilling på ruteren. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer ruteren, kan du se Xbox-foraene

8. Logg på Xbox Live, og prøv deretter å laste ned profilen på nytt.

Når oppsettet er forenklet, prøver du å laste ned innholdet på nytt. Hvis du har det samme problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Hold nedlastingsskjermen åpen.

Ikke bruk Xbox 360-konsollen til å spille spill eller gjøre andre ting så lenge nedlastingen pågår. Bruk av konsollen under nedlasting av innhold kan føre til at nedlastingen stanser midlertidig, stopper eller blir tidsavbrutt.

Hvis du blir værende i nedlastingsskjermbildet, men problemet vedvarer, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Se etter problemer med nettverkstilkobling eller problemer med Internett-leverandøren.

Nedlasting kan mislykkes hvis Internett-leverandøren har angitt grenser for båndbredde eller tilkoblingstid. Kontakt Internett-leverandøren for å finne ut om det er noen begrensninger som kan føre til at tilkoblingen blir tidsavbrutt.

Løsning 5: Løs problemer med treg tilkoblingshastighet.

Prøv løsningen for treg ytelse for Xbox Live for å løse dette problemet.