Feilkode 80073302 vises når du laster ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

• The Download could not be completed. Please try again later.
  • Status Code: 80073302

Dette kan bety at Xbox Live-innholdet du prøver å laste ned, for øyeblikket er utilgjengelig. Dette problemet kan for eksempel oppstå hvis Xbox 360-konsollen ikke kan koble til Xbox Live-serverne på grunn av et midlertidig nettverksproblem.

Løsninger

Prøv løsningene nedenfor for å løse problemet. Hvis en løsning ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Last ned innholdet på nytt

Prøv å laste ned innholdet på nytt fra nedlastingsloggen. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox Live på konsollen.
  2. Gå til Settings og velg Account.
  3. Velg Download History.
  4. Bla gjennom nedlastingsloggen. Merk artikkelen, og følg deretter instruksjonene for å laste den ned på nytt.

Hvis nedlastingen mislykkes på nytt, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Maksimer nettverksbåndbredden

Kontroller at andre datamaskiner i hjemmet ikke brukes til å laste ned eller overføre filer når du laster ned innhold fra Xbox Live. Når noen i huset surfer på Internett, bruker de nettverksbåndbredde som kunne ha vært utnyttet av konsollen.

Obs!  Båndbredde er mengden informasjon som kan overføres via Internett-tilkoblingen samtidig.

Du kan også prøve å koble fra midlertidig eller slå av enheter som er koblet til hjemmenettverket.

Når du har maksimalisert nettverksbåndbredden, prøver du å laste ned innholdet på nytt.

Løsning 3: Last ned på et annet tidspunkt på dagen

Enkelte Internett-leverandører blokkerer eller begrenser store nedlastinger i perioder med høy trafikk. Hvis en Internett-leverandør "tilbakestiller" en tilkobling etter en bestemt periode eller begrenser størrelsen på nedlastinger, kan du få en feilmelding. Hvis du har problemer med å laste ned innhold, kontakter du Internett-leverandøren for å finne ut om de begrenser størrelsen på, hastigheten på eller mengden innhold du kan laste ned.

Det er ofte mest trafikk på Internett-hjemmenettverk om kvelden når flest folk er hjemme. Du får kanskje størst hastighet på Internett-tilkoblingen om dagen.

Løsning 4: Åpne nettverksporter

Hvis du har en brannmur eller en ruter, må du kanskje gjøre en konfigurasjonsendring for å tillate Xbox 360-konsollen å kommunisere med Xbox Live. Denne konfigurasjonsendringen kalles noen ganger "åpning av porter" eller "viderekobling av port".

Hvis du vil vite hvilke nettverksporter Xbox Live bruker, kan du se Nettverksporter som brukes av Xbox Live.

Hvis åpning av nettverksporter ikke er et alternativ, kan du prøve å koble til Xbox Live ved hjelp av en direkte modemtilkobling (i stedet for å koble til via en ruter eller gateway). Koble den ene enden av en nettverkskabel til baksiden av Xbox 360-konsollen og den andre enden til modemet. Dette vil hoppe over eventuelle nettverksenheter, for eksempel en ruter eller brannmur.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.