Feilkode xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8015-xxxx vises når du laster ned en oppdatering for Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned en oppdatering til Xbox 360-konsollen:

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8015-xxxx

Obs!  x-tegnene varierer.

Dette kan bety at oppdateringen ikke ble lastet ned til Xbox 360-konsollen.

På denne siden

Laste ned oppdateringen på nytt

1. Start konsollen på nytt.
  2. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren (X-knappen midt på håndkontrolleren).
  3. Gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  4. Velg Network Settings.
  5. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  6. Velg Test Xbox Live Connection.
  7. Velg Yes hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Kontrollere tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du har problemer med å koble til eller holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Tilkoblingsproblemer med Xbox Live.

Kontrollere at du har nok lagringsplass

Den nyeste programvareoppdateringen for konsollen krever minst 190 MB lagringsplass (eller 256 MB hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plass, må du flytte eller slette noe. Se Kopiere, flytte eller slette Xbox 360-innhold.

Tømme systembufferen

Det kan hende at du kan løse problemet ved å fjerne de midlertidige filene på konsollen. Følg instruksjonene under Tømme systembufferen for Xbox 360, og prøv deretter å laste ned oppdateringen på nytt.

Sette inn lagringsenheten på nytt

• Hvis du bruker en Xbox 360-minneenhet eller en USB-flash-enhet i stedet for en harddisk, tar du ut og setter inn minneenheten eller USB-flash-enheten på nytt.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve å fjerne harddisken og koble den til på nytt.

Prøv nedlastingen på nytt etter at du har byttet lagringsenhet.

Kopiere oppdateringen til en minnepinne, CD eller DVD

Hvis ingen av løsningene ovenfor løste problemet, kan du kopiere konsolloppdateringen fra datamaskinen til en minnepinne, en CD eller en DVD. Installer deretter oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

Kopiere til en minnepinne

Obs! FAT32-filsystemet må brukes på USB-flash-enheten.

1. Koble minnepinnen til en USB-port på datamaskinen.
  2. Last ned oppdateringsfilen.
  3. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  4. Pakk ut filen:
    • Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å pakke den ut.
    • Hvis du bruker en tidligere versjon av Windows, må du bruke et spesialprogram for å pakke ut filen (for eksempel WinZip).
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på minnepinnen.
  6. Koble USB-flash-enheten fra datamaskinen.
  7. Koble minnepinnen til en USB-port på Xbox 360-konsollen.
  8. Start konsollen på nytt.
  9. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Velg Yes når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren.

Brenne til en CD eller DVD
Du kan også laste ned oppdateringen til datamaskinen, brenne oppdateringen til en CD eller DVD og deretter installere oppdateringen på konsollen. Slik gjør du det:

1. På datamaskinen laster du ned oppdateringsfilen.
  2. Klikk Lagre for å lagre konsolloppdateringen (ZIP-fil) på datamaskinen.
  3. Pakk ut filen:
    • Hvis du bruker Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, dobbeltklikker du ZIP-filen for å pakke den ut.
    • Hvis du bruker en tidligere versjon av Windows, må du bruke et spesialprogram for å pakke ut filen (for eksempel WinZip).
  4. Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i datamaskinen.
  5. Kopier innholdet i ZIP-filen til rotmappen på CDen eller DVDen, og velg alternativet for å skrive (brenne) filene til platen.
  6. Når filene er brent til platen, tar du den ut av datamaskinen og setter den inn i diskstasjonen på Xbox 360-konsollen.
  7. Start konsollen på nytt.
  8. Når konsollen starter på nytt, starter installasjonsprogrammet automatisk. Velg Yes når du får spørsmål om du vil oppdatere den nye konsollprogramvaren.

Kontakt kundestøtte for Xbox hvis du får en feilkode med formatet xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 når du har kopiert oppdateringen til en minnepinne, CD eller DVD og installert oppdateringen på konsollen.