Feilkode 8015000A vises når du bruker Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du bruker Xbox 360-konsollen:

8015000A

The license is missing, expired, corrupted, or does not belong to the current gamertag.

Dette kan bety at en lisens ikke er tilgjengelig for dette innholdet.

Du kan eventuelt i stedet få følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned profilen til en Xbox 360-konsoll:

8015000A

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.

Dette kan bety at det har oppstått et problem med systembufferen.

Løsninger

Lisens er ikke tilgjengelig for innhold

Du kan løse dette problemet ved å prøve feilsøkingstrinnene under Kan ikke spille av eller bruke tidligere nedlastet innhold på Xbox 360.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Kan ikke laste ned profil

Prøv å tømme systembufferen for å løse dette problemet. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.