Feilkode 80150019 vises når du prøver å laste ned eller endre Xbox Live-kontoen

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned eller endre Xbox Live-kontoen. Det kan også hende du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold:

This action cannot be performed at this time, please try again later. For more information, go to www.xbox.com/support: 80150019.

Dette kan bety ett av følgende:

• Det har oppstått et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det har oppstått et midlertidig problem med en Xbox Live-partnertjeneste, for eksempel Microsoft-konto.
  • Det har oppstått et problem med betalingsinformasjonen for kontoen din.

Løsninger

Løsning 1: Tøm systembufferen. Slik gjør du det.

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 2: Kontroller statusen til Xbox Live-tjenesten. Det kan hende enkelte Xbox Live-funksjoner er utilgjengelige på grunn av planlagt systemvedlikehold eller på grunn av uforutsette Xbox Live-problemer. Hvis du vil finne statusen til Xbox Live-tjenesten, kan du se Tjenestestatus for Xbox Live.

Løsning 3: Kontroller betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Fakturering.
  3. Bekreft betalingsinformasjonen.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Logg på Xbox Live, og prøv å laste ned innholdet på nytt.

Løsning 4: Kontakte banken eller kredittselskapet
Xbox Live-kjøpet kan ha mislykkes fordi:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken og kontroller at kortet du bruker er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 5: Bruke et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort eller medlemskapskort hvis det er tilgjengelig
Du kan eventuelt kjøpe et forhåndsbetalt Microsoft Points-kort fra en forhandler og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp støtter Microsoft Points eller tilbyr alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper Microsoft Points eller et forhåndsbetalt kort, må du kontrollere at dette betalingsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.

Løsning 6: Prøv å kjøpe på nytt senere

Vent og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.