Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode 80151000 vises når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din

Sorry, XBOX live profiles cannot be downloaded right now, try again later!

Status code: 80151000

Dette betyr at konsollen ikke kan koble til Xbox Live.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å prøve fremgangsmåten i Løsning for tilkobling til Xbox Live.

Beslektede problemer

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80151000 vises når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen din , som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden