Feilkode 80151006 vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode når du prøver å koble til Xbox Live-tjenesten på Xbox 360-konsollen:

80151006

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Microsoft-kontoen er gyldig, men den er ikke knyttet til en gamertag.
  • Endring av et gamertagnavn var mislykket.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-02-28T08:32:29.1888335+00:00
Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Løsning 2: Registrer deg for en Microsoft-konto.

For å få tilgang til Xbox Live på Xbox 360-konsollen må du ha en Microsoft-konto knyttet til gamertagen.

Hvis du vil registrere deg, kan du se Velge en e-postadresse å bruke med Microsoft-kontoen.

Obs!
Du må kanskje godta vilkårene for bruk og oppgi sikkerhetsinformasjon. Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsinformasjon, kan du se Oversikt over sikkerhetsinformasjon for Microsoft-konto.

Løsning 3: Slå konsollen av og på og tøm hurtigbufferen.

Du kan kanskje løse problemet ved å starte konsollen på nytt og tømme hurtigbufferen:

1. Slå av Xbox-konsollen ved å trykke Xbox-knappen på konsollen.
  2. Fjern alt tilbehør fra Xbox-konsollen (Kinect-sensoren, hodesett, kabelbaserte kontrollere, o.l.).
  3. Slå konsollen på ved å trykke Xbox-knappen på konsollen.
  4. Tøm systembufferen:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
    2. Velg Storage eller Memory.
    3. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
    4. Velg Clear System Cache.
    5. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  5. Slå av konsollen, og start den på nytt.

Løsning 4: Hvis du nylig har endret gamertagen, sletter du profilen og laster den ned på nytt.
Hvis du nylig endret gamertagen, kan det hende at navneendringen ikke ble fullført på riktig måte. Du kan løse dette problemet ved å slette spillerprofilen din, tømme systembufferen og laste ned spillerprofilen din på nytt. Slik gjør du det:

Slette spillerprofilen din

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Storage.
  3. Velg All Devices.
  4. Velg Gamer Profiles.
  5. Velg gamertagen du vil slette.
  6. Velg Delete.
  7. Velg Delete Profile Only. (Dermed slettes profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.)

Tømme systembufferen
Se instruksjonene for å tømme hurtigbufferen i løsning 3 ovenfor.

Laste ned spillerprofilen din på nytt

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Download Profile.
  3. Velg Download Profile nederst på Download Profile-skjermen.
  4. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke vet den, kan du bruke løsningen for tapt konto.
  5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet ditt, må du tilbakestille det.
  6. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen.