Feil 80151011 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å logge på Xbox Live:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.
Statuskode 80151011

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live-profilen din.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-25T03:13:43.5977260+00:00

Løsning 2: Kontroller tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du ikke kan koble til Xbox live, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Løsning 3: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Hvis du nylig la til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen, må du kanskje bekrefte den. Denne bekreftelsesprosessen viser at du, og ikke noen som prøver å stjele kontoopplysningene dine, gjør endringene. Slik bekrefter du sikkerhetsinformasjonen:

1. Logg på Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet eller det ikke fungerer, kan du tilbakestille passordet.
  2. Klikk Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
  3. Hvis du må bekrefte sikkerhetsinformasjonen, ser du ordet Bekreft under telefonnummeret eller e-postadressen. Klikk Bekreft.
  1. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  2. Prøv å logge på Xbox Live på konsollen på nytt.

Løsning 4: Tøm systembufferen.

Hvis du nylig endret passordet eller sikkerhetsinformasjonen på Microsoft-kontoen, må du kanskje tømme hurtigbufferen på konsollen for å fjerne tidligere lagret informasjon.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på kontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden dette tømmer hurtigbufferen for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 5: Hvis du nylig registrerte deg for totrinnsbekreftelse, oppretter du et unikt app-passord på Microsoft-kontoen.

Du kan se om totrinnsbekreftelse er aktivert for kontoen, ved å logge på Microsoft-kontoen og velge Sikkerhetsinformasjon.

Hvis du nylig har aktivert totrinnsbekreftelse, kan det hende du ikke vet hvordan du logger på en app eller enhet som ikke godtar sikkerhetskoder. Enkelte apper (for eksempel e-postapper på enkelte smarttelefoner) og enheter (for eksempel Xbox 360) kan ikke be deg om å skrive inn sikkerhetsinformasjon når du prøver å logge på.

Hvis du har aktivert totrinnsbekreftelse og får en feilmelding om feil passord i en app eller på en enhet, må du opprette et unikt app-passord på Microsoft-kontoen som er knyttet til appen eller enheten, før du kan logge på. Du må gjøre dette for hver app eller enhet som ikke kan be deg om sikkerhetsinformasjon.

Slik oppretter du et unikt passord for en app eller en enhet:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
    Hvis du blir bedt om sikkerhetsinformasjon på nettsiden, angir du den og velger deretter Send.
  3. Velg Opprett et nytt app-passord under App-passord.
    Dermed genereres et nytt app-passord, som vises på skjermen.
  4. Når du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen, angir du app-passordet du opprettet på nettet.

Når du har logget på med app-passordet, er du klar til å bruke appen eller enheten. Du bruker dette nye app-passordet til å logge på enheten i stedet for passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du vil deaktivere totrinnsbekreftelse:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Rediger sikkerhetsinformasjon under Passord og sikkerhetsinformasjon.
    Hvis du blir bedt om sikkerhetsinformasjon på nettsiden, angir du den og velger deretter Send.
  3. Velg Deaktiver totrinnsbekreftelse under overskriften Totrinnsbekreftelse.

Løsning 6: Slett Xbox Live-profilen, og last den deretter ned på nytt.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Administrere kundestøtte for gamertag og profil.

Løsning 7: Tilbakestill Xbox 360-konsollen.

Følg disse trinnene for å tilbakestille Xbox 360-konsollen:

1. Trykk guideknappen, og velg deretter Slå av konsollen.
  2. Slå på Xbox 360-konsollen.

Obs!  Hvis du bruker en trådløs håndkontroller for Xbox 360, kan du slå på konsollen ved å bruke guideknappen på håndkontrolleren.

Løsning 8: Slett systemoppdateringer, og last dem deretter ned på nytt.

Følg disse trinnene hvis du vil slette og deretter laste ned systemoppdateringene på nytt.

Obs!  Disse trinnene sletter alle installerte systemoppdateringer på Xbox-konsollen.

1. Trykk guideknappen, og velg deretter Startsiden for Xbox.
  2. Velg innstillinger, og velg deretter System.
  3. Velg Lagring.
  4. Merk lagringsenheten (men ikke trykk A for å velge den).
  5. Trykk følgende knapper i følgende rekkefølge:
    1. Venstre skulderknapp
    2. Høyre skulderknapp
    3. X-knappen
    4. Venstre skulderknapp
    5. Høyre skulderknapp
    6. X-knappen
  6. Velg Ja i vinduet Slett systemoppdatering.
  7. Etter at Xbox-konsollen har startet på nytt, velger du OK for å laste ned og installere systemoppdateringen.
  8. Etter at systemoppdateringen er installert, laster du ned Xbox Live-profilen på nytt og prøver å logge på Xbox Live.