Feilkode 80151012 vises når du prøver å bruke Microsoft-kontoen din på Xbox Live

Problem

Du får følgende feilmelding når du prøver å laste ned profilen din til Xbox 360-konsollen:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help.

Error code: 80151012

Dette kan bety at Microsoft-kontoen din er låst, eller at det er problemer med den.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Fjern profilen fra alle Xbox 360-konsoller den er lagret på. Du kan gjøre dette på to måter. "Klarert PC" brukes i begge fremgangsmåtene. (Hvis du vil ha informasjon om klarerte PCer, kan du se "Gjøre datamaskinen til en klarert PC" under Hvorfor du uventet blir bedt om e-post og passord for Microsoft-kontoen.)

• Alternativ 1
    1. Gå til en side på Xbox.com (for eksempel denne), og logg på med Xbox Live-kontoen.
    2. Finn og velg Min konto, som kan være i øvre høyre hjørne under gamertagen eller i venstre navigasjonsrute under Avatar.
    3. Velg Fjern profil på alle Xbox 360-konsoller under Sikkerhet.
    4. Velg Profilnedlasting kreves under BESØKTE KONSOLLER.
    5. Gå tilbake til Xbox 360-konsollen, og last ned profilen.
  • Alternativ 2
    1. Logg på Xbox Live-kontoen på en side på Xbox.com, for eksempel denne.
    2. Finn og velg Min konto, som kan være i øvre høyre hjørne under gamertagen eller i venstre navigasjonsrute under Avatar.
    3. Velg Sikkerhet, familie og forumer.
    4. Velg Beskyttelse av Xbox 360-profil.
    5. Velg Profilnedlasting kreves (den grønne knappen) under Konsoller som ikke krever passordet ditt for pålogging. Dermed fjernes profilen din fra alle Xbox 360-konsollene der den er lagret.
    6. Gå tilbake til Xbox 360-konsollen, og last ned profilen.

Løsning 2: Tilbakestill passordet for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Gå til siden Tilbakestill passordet.
  2. Velg årsaken til at du vil tilbakestille passordet.
  3. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  4. Skriv inn tegnene du ser på bildet.
  5. Klikk eller trykk Neste.
  6. Velg ett av de tilgjengelige alternativene (bevisene) for å sende en sikkerhetskode, og klikk eller trykk deretter Neste. Hvis du ikke har tilgang til noen av bevisene, velger du Jeg bruker ikke disse lenger.
  7. Angi sikkerhetskoden på fire sifre, og klikk eller trykk deretter Neste.
  8. Skriv inn det nye passordet, og klikk eller trykk deretter Neste.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Xbox 360-garanti, -registrering og -reparasjon: Vanlige spørsmål.