Feilkode 8015102A vises når du prøver å oppgradere en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å oppgradere en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto:

Status code: 8015102A

This action cannot be performed at this time.

Hvis du får denne feilmeldingen, kan det være et problem med kontoen din. Det kan for eksempel være et problem med sikkerhetsinformasjonen.

Løsning

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til account.live.com.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Edit security info under Password and security info.
  4. Kontroller informasjonen i følgende felt:
    • Phone number
    • Alternate email address
    • Trusted PC
    • Security question
  5. Etter at du har kontrollert sikkerhetsinformasjonen, klikker du OK.

Når du har bekreftet informasjonen din, kan du prøve å oppgradere barnekontoen på nytt.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.