Feilkode 80151103 vises når du laster ned profilen til Xbox 360-konsollen

Du ser én av følgende feilkoder og -meldinger når du laster ned Xbox Live-profilen din til Xbox 360-konsollen:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be loaded right now. Please try again later.

Status code: 80151103.

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151103

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det har oppstått et problem med sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen din.
  • Det er et problem med Xbox Live-profilen som er lagret på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-23T12:04:12.2251875+00:00

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen din.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Logg på Microsoft-kontoen
    Obs!  Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med det, kan du se løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  2. Trykk eller klikk Flere sikkerhetsinnstillinger under Sikkerhet og personvern.
  3. Bekreft e-postadressen og telefonnummeret under Sikkerhetsinformasjon hjelper deg med å sikre kontoen din. Legg til eller oppdater denne sikkerhetsinformasjonen om nødvendig.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Prøv å logge på Xbox Live på nytt.

Løsning 3: Tilbakestill passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du tilbakestiller passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Endre passordet for Microsoft-kontoen.

Løsning 4: Last ned Xbox Live-profilen din på nytt.

Slik laster du ned Xbox Live-profilen på nytt:

1. Flytt først Xbox Live-profilen din.
    1. Formater en ekstra minnepinne som en minneenhet.
    2. Koble minnepinnen til konsollen.
    3. Gå til settingsfra dashbordet, og velg deretter Storage.
    4. Velg All Devices.
    5. Velg Gamer Profiles, og velg deretter spillerprofilen din.
    6. Velg Move.
    7. Velg minneenheten du vil flytte profilen din til.
    8. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  2. Tøm systembufferen:
    1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
    2. Gå til Settings og velg System Settings.
    3. Velg Storage eller Memory.
    4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
    5. Velg Clear System Cache.
    6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  3. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
  4. Last ned Xbox Live-profilen din på nytt. Hvis du vil ha hjelp, kan du se Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.