Feilkode 80151904 vises når du bruker Xbox Live på Xbox 360

Du ser én av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

Can't connect to Xbox Live.

Status Code 80151904

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.

Status Code 80151904

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det har oppstått et problem med tilkoblingen til Xbox Live.
  • Xbox Live-profilen som er lagret på konsollen, er skadet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-29T09:13:04.3724596+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Kjør tilkoblingstesten for Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
  2. Velg Settings, System Settings og deretter Network Settings.
  3. Velg navnet på det trådløse nettverket, eller velg Wired Network hvis du har en kabelbasert tilkobling.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve løsningen for Xbox 360-tilkobling.

Løsning 3: Flytt profilen, og last den ned på nytt.

1. Flytt Xbox Live-profilen din.
    1. Formater en ekstra minnepinne som en minneenhet.
    2. Koble minnepinnen til konsollen.
    3. Gå til settings fra dashbordet, og velg deretter Storage.
    4. Velg All Devices.
    5. Velg Gamer Profiles, og velg deretter spillerprofilen din.
    6. Velg Move.
    7. Velg minneenheten du vil flytte profilen din til.
    8. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  2. Tøm systembufferen:
    1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
    2. Gå til Settings, og velg System Settings.
    3. Velg Storage.
    4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y-knappen på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen tømmes for alle lagringsenheter.)
    5. Velg Clear System Cache.
    6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  3. Last ned profilen på nytt.
    1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren. Velg Download Profile.

Obs!  Vises ikke Download Profile? Dette betyr at du er logget på med en annen profil. Trykk X-knappen  for å logge av, og velg deretter Download Profile.

Alternativet Download Profile er uthevet på startsidefanen i Xbox 360-guiden.
    1. Velg Last ned profil nederst på skjermen Last ned profil.
Alternativet Download Profile er uthevet for bekreftelse nederst på Download Profile-skjermen.
    1. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke vet den, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
En Download Profile-skjerm ber brukeren om å skrive inn e-postadressen for Microsoft-kontoen. Et skjermtastatur er tilgjengelig.
    1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet ditt, må du tilbakestille det.
En Download Profile-skjerm ber brukeren om å skrive inn passordet for Microsoft-kontoen. Et skjermtastatur er tilgjengelig.

Obs!  Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må du ha forelderens Microsoft-kontoopplysninger for å kunne laste ned profilen. Hvis du ikke husker legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

1. Hvis du bruker ekstern lagring på konsollen, velger du lagringsenheten som du vil lagre profilen på. Hvis du ikke bruker ekstern lagring, starter nedlastingen av profilen.

Løsning 4: Ta av Xbox 360-harddisken, og koble den til på nytt.

Du kan kanskje løse problemet ved å feste en løs harddisk på nytt. Følg instruksjonene for din bestemte konsolltype under Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk.

Løsning 5: Installer den nyeste systemoppdateringen for Xbox 360 på nytt.

Slik installerer du den nyeste Xbox 360-oppdateringen på nytt:

1. Tøm systembufferen. Se trinn 2 i løsning 3 ovenfor hvis du vil ha hjelp.
    1. Rull tilbake systemoppdateringene, og installer dem deretter på nytt. Slik gjør du det:
      1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren.
      2. Gå til Settings, og velg System.
      3. Velg Storage.
      4. Utfør følgende knappesekvens: LB , RB , X , LB , RB , X .
      5. Velg alternativet for å rulle tilbake alle systemoppdateringer som er installert. Konsollen startes på nytt automatisk, og deretter lastes oppdateringene ned på nytt.
    2. Tilbakestill nettverksmaskinvaren. Slik gjør du det:
      1. Koble fra strømkabelen på baksiden av ruteren, modemet eller gatewayen. Hvis du har en ruter og et modem, kobler du strømkabelen fra begge enhetene.
      2. Slå av Xbox One-konsollen ved å holde inne av/på-knappen på forsiden av konsollen i fem sekunder.
      3. Vent fem minutter.
      4. Hvis du bruker en ruter, kobler du den til og venter til alle lampene lyser på vanlig måte.
      5. Koble til resten av maskinvaren, og prøv å koble til Xbox Live.

Løsning 6: Foreta feilsøking av nettverket.

Kjør Løsning for feil på tilkobling av Xbox 360.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.