Feilkode 8015190B vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen:

8015190B

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? Hvis du holder på med et spill, mister du endringer som ikke er lagret.

Dette kan bety at det er et problem med Internett-tilkoblingen, og at forsøk på å koble til Xbox Live-tjenesten blir tidsavbrutt.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-29T11:44:11.3520442+00:00

Hvis du ikke får noen tjenestevarsler fra Xbox Live, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Feilsøk Xbox Live-tilkoblingen.

Du kan feilsøke dette problemet med Løsning for feil på tilkobling av Xbox 360.

Hvis du fortsatt får tidsavbrudd, kan du også prøve fremgangsmåten i Løsning for frakobling fra Xbox 360.