Feilkode 80151925 vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360:

Can't connect to Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80151925

Dette betyr at konsollen ikke kan koble til Xbox Live-tjenestene. Dette problemet kan for eksempel oppstå når du prøver å logge på profilen din, eller når du prøver å laste ned profilen fra Xbox Live.

Obs!  Dette problemet kan oppstå selv om du kan logge på profilen din på Xbox.com.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen til Xbox Live.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Du løser dette problemet ved å feilsøke tilkoblingen mellom Xbox 360-konsollen og Xbox Live. Prøv løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360 for å gjøre dette.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.