Feilkode 80153005 vises når du prøver å laste ned innhold på Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å laste ned innhold på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80153005

Dette kan bety ett av følgende:

• Innholdet er ikke lenger tilgjengelig. En spilldemo er for eksempel ikke lenger tilgjengelig.
    Obs!  Det kan også hende at du ikke kan laste ned innhold på grunn av en nettverksfeil. Se delen Løsninger for å bekrefte at du har tilgang til alle Xbox Live-funksjonene.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for tjenesten og tilkoblingen til Xbox Live. Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til tjenestestatus for å se etter aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er noen rapporterte problemer med tjenesten, vent noen minutter og prøv på nytt.
  3. Kjøre tilkoblingstesten for Xbox Live:
    1. Velg Settings på Xbox-dashbordet.
    2. Velg System.
    3. Velg Network Settings.
    4. Velg nettverket ditt.
    5. Velg Test Xbox Live Connection

Løsning 2: Prøv å laste ned innholdet på nytt. Søk på Xbox Live på nytt. Hvis du fortsatt ikke finner innholdet, er innholdet antakelig blitt fjernet fra Xbox Live. Sjekk på nytt regelmessig for å se om innholdet har blitt gjort tilgjengelig igjen.

Løsning 3: Bekreft abonnementsnivået. Slik gjør du det:

1. Klikk Logg på øverst på en xbox.com-side, (for eksempel denne).
  2. Skriv inn Microsoft-kontoopplysningene dine, og klikk deretter Logg på.
  3. Klikk Min konto.
  4. Bekreft abonnementsnivået ditt under Xbox Live.