Feilkode 80153016 vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp via Xbox 360-konsollen:

The offer you are attempting to purchase has changed since you retrieved Marketplace information. This action could not be performed at this time. Please try again later.
80153016

Dette betyr at tilbudet på artikkelen du vil kjøpe, er endret siden sist gang du mottok informasjon om produktet fra Xbox 360-markedsplassen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter i rekkefølge for å løse problemet: Hvis den første ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Se etter tilbudet på nettet.

Xbox 360-markedsplassen har nye salg og spesialtilbud hver uke, og enkelte tilbud er bare tilgjengelige i en begrenset periode. Hvis du får denne feilkoden og -meldingen, er enten tilbudet du prøver å benytte deg av, ikke lenger gyldig, eller salgsprisen har nylig blitt endret.

Gå til Xbox 360-markedsplassen på nettet hvis du vil vise tilgjengelige tilbud og finne ut om tilbudet du prøver å kjøpe, er endret.

Løsning 2: Tøm systembufferen på Xbox 360-konsollen.

Slik tømmer du systembufferen:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
System Settings-skjermen vises med Storage valgt.
  1. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y-knappen på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen tømmes for alle lagringsenheter.)
  2. Velg Clear System Cache.
Device Options-skjermen vises, der Clear System Cache er valgt.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.
  2. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
  3. Logg på konsollen, og prøv deretter å kjøpe artikkelen på nytt.

Løsning 3: Slett systemdatafilen for markedsplassen på Xbox 360.

Hvis du har tømt bufferen, men fortsatt ikke kan kjøpe artikkelen, kan du prøve å slette systemdatafilen for markedsplassen. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg deretter System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg System Items.
  5. Velg Marketplace System Data.
  6. Velg Delete.
  7. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
  8. Logg på konsollen, og prøv deretter å kjøpe artikkelen på nytt.