Feilkode 80153022 vises når du bruker en forhåndsbetalt kode for et Xbox Live-kjøp

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live med en forhåndsbetalt kode:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status code: 80153022

Dette betyr ett av følgende:

• Det har oppstått et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten, og dette hindrer kjøpet.
  • Du bruker en forhåndsbetalt kode som ikke kan løses inn for området ditt.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen til Xbox Live-tjenesten

Det kan hende enkelte Xbox Live-funksjoner er utilgjengelige på grunn av planlagt systemvedlikehold eller på grunn av uforutsette Xbox Live-problemer. Hvis du vil finne statusen til Xbox Live-tjenesten, kan du se Tjenestestatus for Xbox Live.

Løsning 2: Test Xbox Live-tilkoblingen

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, kan du prøve å teste Xbox Live-tilkoblingen. Hvis du vil teste tilkoblingen, gjør du følgende:

1. Gå til Settings, og velg System.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket ditt hvis du blir bedt om å gjøre det.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Sjekk hvor den forhåndsbetalte koden ble kjøpt

Hvis du ikke kan løse problemet med de foregående løsningene, må du sjekke hvor den forhåndsbetalte koden ble kjøpt. Enkelte forhåndsbetalte koder kan bare løses inn i landet eller området der du kjøpte dem. Andre forhåndsbetalte koder, spesielt de som blir kjøpt på nettet, skal selges og løses inn bare i USA. Hvis du har kjøpt en av disse forhåndsbetalte kodene og kontoen din befinner seg i et annet land, får du kanskje denne feilmeldingen.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.