Feil 80153048 oppstår når du løser inn en kode eller laster ned innhold på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned innhold på Xbox 360-konsollen din:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 80153048

Dette kan bety at du allerede har et abonnement for den forhåndsbetalte koden du prøver å løse inn, eller at det er et problem med betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen din.

Merk Dette problemet kan også oppstå hvis det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du kan prøve disse løsningene for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-20T21:18:21.3171741+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-07-20T21:18:21.3664268+00:00

Løsning 2: Kjør tilkoblingstesten for Xbox Live

Hvis det ikke er et problem med tjenesten, og du fortsatt får denne feilen når du prøver å laste ned innhold, følger du disse trinnene på Xbox 360-konsollen:

1. Velg Innstillinger.
  2. Velg System.
  3. Velg Nettverksinnstillinger.
  4. Velg nettverket ditt.
  5. Velg Test tilkoblingen til Xbox Live.

Løsning 3: Bekreft informasjonen for Microsoft-kontoen din

Bekreft faktureringsinformasjonen for Microsoft-kontoen din fra en nettleser. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg inn på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Betalingsalternativer.
  3. Bekreft og oppdater informasjonen for hver betalingsmåte.
  4. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Faktureringsinfo for å bekrefte adressen på kontoen din.
  5. Logg deg av Microsoft-kontoen din og logg deg deretter på igjen.
  6. Logg på Xbox Live og prøv å laste ned innholdet igjen.

Merk Hvis du prøver å bruke en forhåndsbetalt kode, kan du ikke bruke eller aktivere den hvis kontoen din har et utestående beløp eller betalingsalternativet ditt er utløpt eller ikke lenger gyldig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.