Feilkode 80153065 vises når du laster ned innhold fra Xbox Live

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live:

Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status code: 80153065

Dette kan bety at Xbox Live-kontoen du bruker til å laste ned innhold er en barnekonto og at området for barnekontoen er satt til New Zealand.

Løsninger

Xbox skal sørge for at personer i New Zealand som er under 18 år, ikke får tilgang til "voksent" innhold. Hvis en barnekonto skal få tilgang til slikt innhold, må den derfor oppgraderes til en voksenkonto.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto, kan du se Nettsikkerhet og personvern for Xbox Live og Zune.

Obs! Kontoalder beregnes basert på fødselsdatoen som blir angitt under oppretting av kontoen.

Hvis du fortsatt har problemer etter at du har oppgradert barnekontoen til en voksenkonto, kontakter du kundestøtte for Xbox.