Feilkode 80153410 vises når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox Live

Problem

Du ser følgende feilmelding når du prøver å kjøpe eller laste ned innhold fra Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status Code: 80153410

Dette kan bety ett av følgende:

• Det har oppstått et problem med nettverkskonfigurasjonen.
  • Det er et midlertidig problem med Xbox Live.
  • Innholdet er ikke lenger tilgjengelig.
  • Det er et problem med Xbox Live-kontoen.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller fakturaadressen

Kontroller at fakturaadressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Hvis du vil endre fakturaadressen for Xbox Live-kontoen, kan du se Endre informasjonen om Xbox Live-kontoen.

Hvis adressen for Xbox Live-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Oppdater sikkerhetsbevisene for Microsoft-kontoen

Du kan løse dette problemet ved å bekrefte og om nødvendig legge til sikkerhetsbevis til Microsoft-kontoen. Legg for eksempel til en ny e-postadresse eller et nytt telefonnummer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du administrere sikkerhetsbevisene for Microsoft-kontoen, kan du se Få hjelp med Microsofts kontosikkerhetsbevis.

Når du har kontrollert og oppdatert sikkerhetsbevisene for Microsoft-kontoen, logg på Xbox Live og prøv deretter å kjøpe eller laste ned innholdet på nytt.

Løsning 3: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-tjenesten kan være utilgjengelig på grunn av systemvedlikehold. Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, venter du i 72 timer og prøver deretter å kjøpe eller laste ned innholdet på nytt.

Hvis du ikke får noen varsler fra Xbox Live-tjenesten og du fortsatt får feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 4: Test tilkoblingen

Test Xbox Live-tilkoblingen på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg deretter System Settings.
  3. Velg Network Settings.
  4. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om det.
  5. Velg Test Xbox Live Connection.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis testen mislykkes og du ikke kan koble til Xbox Live, kan du se Xbox Live: Koble til Xbox Live.
    • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, prøver du neste løsning.
    • Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, prøver du på nytt senere når Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig.

Hvis du fremdeles får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 5: Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis du vil ha mer hjelp, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Løsning

Koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live på et annet sted som bruker en annen Internett-leverandør. Ta for eksempel konsollen med til en venn og koble til Xbox Live der for å utføre nedlastingen.

Beslektede problemer