Feilkode 80153411 vises når du prøver å laste ned innhold eller innløse Microsoft Points

Problem

Det kan hende du ser følgende feilkode og melding når du prøver å laste ned innhold:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status code: 80153411

Det kan også hende at du ser en feilmelding som ligner på feilmeldingen nedenfor, når du prøver å få tilgang til Account-siden eller Redeem Code-siden:

Uh oh... that shouldn't have happened

Dette kan bety at det et problem med Microsoft Points-saldoen i kontoen din.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å kontakte kundestøtte for Xbox.