Feilkode 80153416 vises når du prøver å løse inn en kode du har fått med Bing Rewards

Du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å løse inn en kode du har fått med Bing Rewards:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 80153416

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-02-24T07:03:30.8302811+00:00

Løsning 2: Kontakt kundestøtte for Xbox.

Hvis det ikke er noen relevante tjenestevarsler, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.