Feilmelding 8015341b oppstår når du prøver å flytte Xbox Live-gamertagen til en annen Microsoft-konto

Du ser én av følgende feilkoder og -meldinger når du prøver å flytte Xbox Live-gamertagen til en annen Microsoft-konto:

Feilkode: 8015341b
Can't change Microsoft account

Feilkode: 8015341b
Can't change Windows Live ID

Dette kan bety at Xbox Live-kontoen og Microsoft-kontoen er knyttet til forskjellige områder.

Løsning

Hvis du vil løse problemet, kan du kontrollere området for Microsoft-kontoen og eventuelt endre det. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Edit personal info under Account summary.
  3. Under Home kan du velge et annet land eller område slik at det samsvarer med området for Xbox Live-kontoen.
  4. Når du har endret landet/området slik at det samsvarer med området for Xbox Live-kontoen, klikker du Save.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.