Feilkode 80154016 vises når du prøver å bytte Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å bytte Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-profilen din:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. (Beklager, denne handlingen kan ikke utføres nå. Prøv på nytt senere.)

Status code: 80154016

Dette problemet kan forekomme når ett av følgende er tilfelle:

• Det har oppstått et problem med Microsoft-kontoen. Det kan for eksempel hende at Microsoft-kontoen er slettet eller blokkert, eller det kan være et problem med sikkerhetsinformasjonen i kontoen.
  • Microsoft-kontoen er tilknyttet to gamertager.

Løsninger

Løsning 1: Bekreft at du ikke er logget på med den gamle Microsoft-kontoen.

Hvis du vil løse dette problemet, kontrollerer du at du ikke er logget på med den gamle Microsoft-kontoen på en annen enhet. Bekreft for eksempel at du ikke er pålogget med den gamle Microsoft-kontoen på hjemmedatamaskinen eller smarttelefonen.

Hvis du er pålogget på en annen enhet, logger du av og prøver deretter på nytt å knytte profilen din til en annen Microsoft-konto.

Løsning 2: Kontrollere informasjonen for Microsoft-kontoen

1. Logg på Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis du har glemt passordet eller ikke kan logge på med passordet, må du tilbakestille passordet.

2. Noter deg eventuelle feilmeldinger som vises.
  3. Når du har løst eventuelle feil, bekrefter du informasjonen for Microsoft-kontoen din. Bekreft for eksempel faktureringsinformasjonen og informasjonen under Passord og sikkerhetsinformasjon.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Logg på Xbox Live, og prøv å laste ned profilen på nytt.

Løsning 3: Prøv å logge på på Xbox.com.

1. Klikk Logg på øverst på hvilken som helst side på Xbox.com, for eksempel denne.
  2. Skriv inn brukernavnet og passordet for Microsoft-kontoen din, og klikk deretter Logg på.

Løsning 4: Tømme systembufferen

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Clear System Cache.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 5: Flytte og deretter laste ned Xbox Live-profilen på nytt

1. Formater en ekstra USB-minnepinne som en minneenhet.
  2. Flytt profilen til minnepinnen du formaterte i trinn 1. Dette gjør du på følgende måte:
    1. Koble minnepinnen til konsollen.
    2. Gå til Settings og velg Storage.
    3. Velg All Devices.
    4. Velg Gamer Profiles, og velg deretter spillerprofilen din.
    5. Velg Move.
    6. Velg minnepinnen du vil flytte profilen til.
    7. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  3. Last ned profilen på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.

Løsning

Du kan omgå dette problemet ved å opprette en ny Microsoft-konto. Du kan opprette en ny konto ved å gå til accounts.live.com.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.