Feilkode 8015401D vises når du prøver å opprette en Xbox Live-konto

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å opprette en Xbox Live-konto:

Status Code: 8015401D
This action could not be performed at this time. Please try again later.

Hvis du får denne meldingen og feilkoden, betyr det at det er et problem med informasjonen i profilen. Det kan for eksempel hende at gamertagen du har angitt, allerede er i bruk.

Løsning

Du løser dette problemet ved å bekrefte informasjonen i profilen, eller prøve å bruke en annen gamertag når du prøver å bli medlem av Xbox Live igjen.