Feilkode 80154023 vises når du bytter Microsoft-kontoen som er knyttet til en gamertag på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å bytte Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen på en Xbox 360-konsoll:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 80154023

Dette betyr at endringen du prøver å gjøre, ikke er blitt behandlet.

Løsning

Du løser dette problemet ved å vente i 24 timer og deretter prøve å bytte Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-gamertagen, på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.