Feilkode 80154026 vises når du prøver å endre informasjonen for Microsoft-kontoen

Problem

Du ser følgende feilkode når du prøver å endre Microsoft-kontoen:

Status Code: 80154026

Dette kan bety at det er mindre enn 30 dager siden sist du gjorde kontoendringer.

Obs! Du kan bare endre Microsoft-kontoen én gang for en gitt Xbox Live-gamertag hver 30. dag. Du må også vente i 30 dager etter at gamertagen er lastet ned fra Xbox Live før du kan flytte denne gamertagen til en annen Microsoft-konto.

Løsning

Prøv å endre Microsoft-kontoen når det har gått 30 dager

Når det har gått 30 dager siden sist du gjorde kontoendringer, kan du oppdatere Microsoft-kontoen.