Feilkode 80154080 vises når du foretar et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Denne handlingen kan ikke utføres for øyeblikket. Prøv på nytt senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til http://www.xbox.com/support.

Status code: 80154080

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-26T15:47:00.8289861+00:00

Løsning 2: Kontroller faktureringsadressen.

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!
    Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Løsning 3: Kontakt banken eller kredittselskapet.

Kjøpet kan ha mislyktes på grunn av følgende:

• Kredittkortet er ikke aktivert.
  • Kredittkortet ble avslått fordi det ikke var nok penger på det.
  • Kredittkortet er ikke autorisert for nettkjøp eller automatisk fakturering.
  • Kredittkortselskapet blokkerer transaksjonen.

Kontakt kredittkortselskapet eller banken, og kontroller at kortet er aktivert, at kortet har tilgjengelige midler, og at transaksjonen ikke blir blokkert av en eller annen grunn.

Løsning 4: Prøv kjøpet på nytt senere.

Kjøpet kan være blokkert på grunn av følgende:

• For mange nylige kjøpsforsøk er blitt avvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsalternativet brukes fra et mistenkelig sted.
  • Betalingsalternativet du vil bruke, har registrert en manglende betaling som gjør at det ikke kan brukes til nye kjøp.

Vent, og prøv transaksjonen på nytt om 24 til 48 timer. Hvis det skjer mange mislykkede kjøp, kan dette føre til at transaksjoner ikke blir behandlet før du har ventet en stund (vanligvis 24 til 48 timer) med å gjøre nye kjøpsforsøk.

Løsning 5: Bruk et Xbox-gavekort.

En alternativ måte å foreta kjøp på er å kjøpe et Xbox-gavekort fra en forhandler og bruke det til å foreta kjøp. Merk at ikke alle kjøp tillater bruk av gavekort eller alternativer for forhåndsbetaling. Før du kjøper et Xbox-gavekort, må du kontrollere at dette betalingsalternativet er tilgjengelig for varen du vil kjøpe.