Feilkode 801540B7 vises når du laster ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen:

Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 801540B7

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live eller dataene i profilen din.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Obs!  Hvis en bestemt tjeneste eller app ikke fungerer, kan du be Microsoft om å varsle deg når den fungerer igjen. Du gjør dette ved å klikke Varsle meg når denne tjenesten eller appen er oppe og går under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte at vi har riktig sikkerhetskontaktinformasjon for deg:

1. Logg på på account.microsoft.com.
  2. Klikk Sikkerhet og passord øverst. Siden dette er sensitiv informasjon, blir du bedt om å motta og angi en sikkerhetskode. Velg telefonnummeret eller e-postadressen du vil vi skal sende koden til.
  3. Klikk Administrere avansert sikkerhet. Hvis det står Bekreft ved siden av noen av telefonnumrene eller e-postadressene, må du klikke denne koblingen for å bekrefte at vi har riktig informasjon for deg. Du mottar en sikkerhetskode. Angi denne koden i feltet som vises, og klikk Bekreft.
  4. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  5. Prøv å logge på Xbox Live på nytt.

Obs!  Hvis du har glemt e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

Hvis dette ikke løser problemet, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Tømme systembufferen

Hvis du har oppdatert kontoinformasjonen og fortsatt ikke kan logge på, må du kanskje tømme systembufferen for å gjøre den nye informasjonen gjeldende. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til innstillinger, og velg Systeminnstillinger.
  2. Velg Lagring.
  1. Merk (men ikke velg) en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren for å velge Enhetsalternativer.

Obs!
    Det er det samme hvilken lagringsenhet du velger. Dermed tømmes bufferen for alle lagringsenheter.
  1. Velg Tøm systemets bufferEnhetsalternativer-skjermen.
  1. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.

Obs!  Når du har tømt systembufferen, kommer du tilbake til Lagringsenheter-skjermen. Du kan deretter trykke guideknappen på håndkontrolleren og gå tilbake til startsiden for Xbox.

Løsning 4: Flytt Xbox Live-profilen, og last den deretter ned på nytt.

Du må kanskje av og til flytte og laste ned profilen på nytt for å løse problemer med Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Formater en ekstra minnepinne som en minneenhet.
  2. Flytt profilen til minnepinnen. Slik gjør du dette:
    1. Koble minnepinnen til konsollen.
    2. Gå til innstillinger, og velg Lagring.
    3. Velg Alle enheter.
    4. Velg Spillerprofil, og velg deretter spillerprofilen din.
    5. Velg Flytt.
    6. Velg minnepinnen du vil flytte profilen til.
    7. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  3. Last ned profilen på nytt. Hvis du vil ha hjelp, kan du se "Flytt Xbox Live-profilen, og last den deretter ned på nytt." under Feilkode 801540B7 vises når du laster ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen.

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.