Feilkode 801540F3 vises når du prøver å flytte Xbox Live-kontoen til en ny e-postadresse

Problem

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å flytte Xbox Live-kontoen til en ny e-postadresse:

Xbox Live is unable to make this request at this time

Status code: 801540F3

Dette kan bety at e-postadressen du prøver å flytte Xbox Live-kontoen til, allerede har en tilknyttet gamertag.

Løsninger

Du løser denne feilen ved å følge feilsøkingstrinnene under Flytte en gamertag til en annen Microsoft-konto.

Hvis feilen fortsatt forekommer, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.