Feilkode 80158113 vises når du laster ned fra Xbox Live

Problem

Hvis du får følgende feilkode og melding når du laster ned eller direkteavspiller innhold fra Xbox Live, er det et problem med nettverkskonfigurasjonen eller systemvedlikehold eller midlertidig problem med Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status Code: 80158113

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, venter du og prøver på nytt senere.

Hvis du ikke får noen varsler fra Xbox Live-tjenesten og du fortsatt får feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Test tilkoblingen

Test Xbox Live-tilkoblingen på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings og velg deretter System Settings.
  3. Velg Network Settings.
  4. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om det.
  5. Velg Test Xbox Live Connection.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis testen mislykkes og du ikke kan koble til Xbox Live, kan du se Xbox Live: Koble til Xbox Live.
    • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig, prøver du neste løsning.
    • Hvis du får et varsel fra Xbox Live-tjenesten, prøver du på nytt senere når Xbox Live-tjenesten er tilgjengelig.

Hvis du fremdeles får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live

Hvis du fortsatt har problemer, feilsøk Xbox Live-tilkoblingen.

Hvis problemet fortsetter, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.