Feilkode 8015D000 vises når du bytter Microsoft-kontoen for Xbox Live på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å bytte Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen:

This profile cannot be downloaded right now.

Status Code 8015D000

Dette kan bety at det har oppstått problemer med Xbox Live, du har angitt feil e-postadresse eller passord, eller det er et problem med Microsoft-kontoen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Se etter statusvarsler i Xbox Live

Se etter tjenestevarsler på Xbox Live Status -siden, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Obs!
Hvis en bestemt tjeneste eller app ikke fungerer, kan du be Microsoft om å varsle deg når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Kontrollere at legitimasjonen stemmer
Kontroller at du har angitt riktig e-postadresse og passord.

Løsning 3: Kontrollere at kontoen ikke er blokkert
Hvis Microsoft registrerer uvanlig aktivitet på Outlook.com- eller Hotmail.com-kontoen din, kan den bli midlertidig blokkert av hensyn til din sikkerhet. Hvis kontoen er blokkert, logger du på account.live.com og følger instruksjonene der for å fjerne blokkeringen.

Løsning 4: Kontrollere Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen
Hvis du har mer enn én Microsoft-konto, kan du prøve å logge på med "feil" konto. Du må logge på med kontoen som er knyttet til Xbox Live.
Slik kontrollerer du at du bruker riktig Microsoft-konto:

• Logg på en Xbox.com-side, for eksempel denne.
  • Bruk samme e-postadresse og passord for Microsoft-kontoen som du prøver å bruke på konsollen
  • Hvis det er problemer med Microsoft-kontoen, får du forslag til løsning på disse problemene.
  • Hvis du er logget på feil gamertag eller blir bedt om å opprette en ny Microsoft-konto, bruker du sannsynligvis feil Microsoft-konto.

Løsning 5: Bruke barnets Microsoft-konto
Hvis Xbox Live-kontoen er en barnekonto, må du skrive inn legitimasjonen for barnets Microsoft-konto. Du må bruke samme legitimasjon som ble brukt til å opprette barnekontoen.

Løsning 6: Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen

Hvis du ikke husker passordet for Microsoft-kontoen, kan det hende du må tilbakestille passordet før du får tilgang til Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.