Feilkode 8015D003 vises når du prøver å logge på Xbox Live

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å logge på Xbox Live:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help.
Status code 8015D003

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live-profilen din.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Microsoft-kontoen.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen (e-postadresse og passord) som er knyttet til Xbox Live-kontoen din. Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Løsning for tapt konto og passord.
  3. Klikk Sikkerhet og personvern øverst på siden. Siden dette er sensitiv informasjon, blir du bedt om å motta og angi en sikkerhetskode. Velg telefonnummeret eller e-postadressen du vil vi skal sende koden til.
  4. Klikk Flere sikkerhetsinnstillinger. Hvis det står Bekreft ved siden av noen av telefonnumrene eller e-postadressene, må du klikke denne koblingen for å bekrefte at vi har riktig informasjon. Deretter får du tilsendt en sikkerhetskode. Angi denne koden i feltet som vises, og klikk deretter Bekreft.
  5. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  6. Prøv å logge på Xbox Live på nytt.

Obs!  Hvis du vil vite mer om hvordan du administrerer sikkerhetsinformasjon, kan du se Sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen: vanlige spørsmål.

Løsning 2: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på håndkontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden dette tømmer hurtigbufferen for alle lagringsenheter.)
  5. Velg Tøm systemets buffer.
  6. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Ja.
  7. Start konsollen på nytt.

Løsning 3: Flytt Xbox Live-profilen, og last den deretter ned på nytt.

1. Formater en ekstra minnepinne som en minneenhet.
  2. Flytt profilen til minnepinnen du formaterte i trinn 1. Dette gjør du på følgende måte:
    1. Koble minnepinnen til konsollen.
    2. Gå til Settings og velg Storage.
    3. Velg All Devices.
    4. Velg Gamer Profiles, og velg deretter spillerprofilen din.
    5. Velg Move.
    6. Velg minnepinnen du vil flytte profilen til.
    7. Fjern minnepinnen fra konsollen.
  3. Last ned profilen på nytt. Hvis du vil ha hjelp, kan du se Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.