Feil 8015D025 vises når du foretar et kjøp på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 8015D025

Dette kan bety at Microsoft-kontoen din har flere registrerte betalingsalternativer.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å oppdatere betalingsalternativene på Microsoft-kontoen ved å fjerne alternativer som ikke brukes. Du gjør dette ved å gå til Endre et betalingsalternativ, velge Legge til et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og deretter følge instruksjonene.

Hvis det bare er ett betalingsalternativ knyttet til Microsoft-kontoen din, fjerner du det med trinnene for fjerning som er beskrevet over, og legger det til igjen ved å velge Legg til betalingsalternativ til venstre på den samme skjermen og deretter følge instruksjonene.