Feilkode 8015D02E vises når du går til Xbox Live-profilen på PC-en eller Xbox-konsollen

Når du forsøker å gjøre noe av dette, får du følgende feilmelding:

• Laste ned Xbox Live-profilen til Xbox 360-konsollen
  • Logge på Xbox Live på Xbox 360-konsollen
  • Logg på Xbox Live på en datamaskin via Xbox.com.
  • Endre Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen

Statuskode: 8015D02E

Vi tror noen har brukt kontoen din

Dette kan bety at Microsoft-kontoen din er låst på grunn av at den kan ha blitt kompromittert.

Løsning

Logg på Microsoft-kontoen din på datamaskinen, og endre passordet ditt for å løse dette problemet:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Bekreft at du er kontoeieren ved å motta en sikkerhetskode på tekstmelding eller e-post og deretter skrive den inn på nettet. Klikk Neste.
  3. Endre passordet når du blir bedt om det.
  4. Når du har endret passordet, må du gå gjennom sikkerhetskontaktinformasjonen for å sikre at den ikke har blitt endret av uvedkommende. Du kan rette informasjonen om nødvendig.
  5. Gå tilbake til Xbox-konsollen, og logg på Microsoft-kontoen med e-postadressen din og det nye passordet.