Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode 8015d080 vises når du bruker Xbox Live

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du bruker Xbox Live:

8015d080

Du kan få denne feilkoden når du prøver å gjøre noe av følgende:

  • Gå til Kontostyring-området under innstillinger på Xbox 360-konsollen
  • Laste ned gamertagen til konsollen

Denne feilen kan bety at det et problem med kontoen din.

Løsning

Kontakt kundestøtte for Xbox for å få hjelp med kontoen din.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8015d080 vises når du bruker Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden