Feilkode 801613c9 vises når du løser inn en forhåndsbetalt kode på Xbox 360

Følgende feilmelding vises når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox 360-konsollen:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 801613c9

Dette betyr at den forhåndsbetalte koden du prøver å løse inn, allerede er innløst. Et problem med tilkoblingen til Xbox Live kan ha forhindret deg i å motta bekreftelse da du løste inn koden første gang.

Løsning

Kontroller tilkoblingen mellom Xbox 360-konsollen og Xbox Live, og bekreft at den forhåndsbetalte koden ble løst inn. Slik gjør du det:

Trinn 1: Kontroller tilkoblingen til Xbox Live

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings og velg System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network (eller navnet på det trådløse nettverket hvis du blir bedt om å gjøre det).
  4. Velg Test Xbox Live Connection.

Trinn 2: Bekreft at den forhåndsbetalte koden ble innløst i Xbox Live-profilen din

1. Logg på Xbox Live på konsollen med gamertagen du opprinnelig brukte da du kjøpte innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg Account.

Velg Download History. Bla gjennom nedlastingsloggen. Hvis den forhåndsbetalte koden du løste inn, ikke er knyttet til Xbox Live-profilen din, sletter du profilen og laster den ned på nytt. Slik gjør du det:

1. Slett Xbox Live-profilen din.
      1. Gå til Settings, og velg System.
      2. Velg Storage.
      3. Velg All Devices.
      4. Velg Gamer Profiles.
      5. Velg Xbox Live-profilen du vil slette.
      6. Velg Delete, og velg deretter Delete Profile Only. Dermed slettes profilen, men spillagringer og prestasjoner beholdes.
    2. Last ned Xbox Live-profilen din.
      1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
      2. Velg Download Profile.
      3. Skriv inn Microsoft-kontoopplysningene som er knyttet til Xbox Live-profilen din. Hvis du ikke kjenner til e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du se Administrere Microsoft-kontoen.

Obs! Hvis kontoen din er en Xbox Live-barnekonto, må profilen lastes ned med en Microsoft-konto som tilhører en av foreldrene dine.

4. Velg lagringsenheten for profilen (for eksempel harddisk).

Nedlasting av profilen starter. Når nedlastingen er fullført, kan du velge om du vil kreve passordet for Microsoft-konto for å logge på profilen.

Alternativet Remember password

Alternativet Remember Password er deaktivert som standard, noe som betyr at du blir bedt om passordet til Microsoft-kontoen hver gang du logger på Xbox Live-profilen din på konsollen. La alternativet Remember Password være uavmerket (av) hvis du vil bli bedt om passordet for Microsoft-kontoen når du logger på profilen din på denne konsollen.

Obs!  Hvis du laster ned profilen til din egen konsoll, kan det være lurt å velge alternativet Remember Password, slik at du ikke blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen hver gang du logger på profilen din.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.