Feilkode 801613FB vises når du bruker en forhåndsbetalt kode på Xbox 360

Feilkode 801613FB vises sammen med følgende feilmelding når du bruker en forhåndsbetalt kode på Xbox 360-konsollen:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live.

Dette kan bety at forhandleren du kjøpte kortet med den forhåndsbetalte koden hos, ikke har aktivert det.

Obs!  Du kan bare løse inn forhåndsbetalte kort for Xbox 360 på Xbox 360-konsollen. Hvis det forhåndsbetalte kortet er for Xbox One, kan du løse det inn på nettet gjennom en nettleser i stedet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Få forhandleren til å aktivere det forhåndsbetalte kortet

Enkelte forhåndsbetalte kort må aktiveres av en forhandler. Det kan ta opptil 24 timer å aktivere kort. Hvis kortet ikke virker 24 timer etter at du kjøpte det, leverer du det tilbake til forhandleren og ber dem om å aktivere det.

Løsning 2: Løs inn den forhåndsbetalte koden på nett

1. Gå til Løs inn kode i en nettleser, og klikk Logg på.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Løs inn.
  4. Skriv inn den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og klikk Bekreft.