Del denne siden

Feilkode 8016271F vises når du laster ned fra Xbox Live

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned artikler gjennom Xbox Live:

Status code: 8016271F

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Hvis du ser denne feilmeldingen, betyr det at et problem med Xbox Live forårsaker avbrudd i nedlastingstjenestene. Eller det kan være et problem med betalingsmåten.

Løsninger

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8016271F vises når du laster ned fra Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden