Feilkode 80162751 vises når du overfører et saldobeløp på Microsoft-kontoen din på Xbox 360

Følgende feilkode og -melding vises når du overfører et saldobeløp til et annet betalingsalternativ på Microsoft-kontoen på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.

Statuskode: 80162751

Dette kan bety at betalingsalternativet du overfører et utestående beløp til, ikke er gyldig.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Bekrefte at informasjonen for betalingsalternativet stemmer

Kontroller at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at kortets utløpsdato ikke er passert. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Velg Faktureringsinformasjon, og følg deretter trinnene for å gå gjennom faktureringsinformasjonen.

Obs!  Hvis du ser noen feil, velger du Rediger profil og følger deretter instruksjonene for å oppdatere informasjonen.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Fjerne ubrukte betalingsalternativer

Viktig!  Hvis betalingsalternativet brukes til å betale for et abonnement, må du si opp abonnementet før du kan fjerne betalingsalternativet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Si opp Xbox-abonnementet.

Hvis betalingsalternativet bare brukes til kjøp, kan du enkelt fjerne det. Gå til Endre et betalingsalternativ på Microsoft-kontoen din, velg Fjern et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følg deretter instruksjonene.