Feil 80162765 vises når du prøver å foreta et Xbox Live-kjøp på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å kjøpe noe på Xbox Live:

Beklager, det er at problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
Status code: 80162765

Dette betyr at det kanskje er et problem med betalingsalternativet. Denne feilen kan for eksempel oppstå hvis det er et utestående beløp på den primære betalingsmåten.

Obs!  Hvis du prøver å løse inn en forhåndsbetalt Xbox Live-abonnementskode og får denne feilmeldingen, må du betale det utestående beløpet på det primære betalingsalternativet og deretter løse inn den forhåndsbetalte koden. (Et utestående beløp forårsakes mest sannsynlig av en månedlig fornyelse av et eksisterende Xbox Live-abonnement tilknyttet faktureringskontoen din.)

Løsning

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Betal utestående saldo på Xbox 360

Hvis du vil administrere betalingsalternativene på Xbox 360, kan du se Administrere betalingsalternativene dine på Xbox 360

Logg på Microsoft-kontoen, og følg fremgangsmåten for å betale det utestående beløpet på det primære betalingsalternativet.

Løsning 2: Betal utestående saldo på nettet

Hvis det gjeldende betalingsalternativet er utløpt eller ikke lenger gyldig, må du endre betalingsalternativet som er knyttet til abonnementet. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Tjenester og abonnementer.
  3. Under Neste belastning velger du Betal nå for abonnementet med utestående saldo.
  1. Bruk rullegardinlisten på siden for endring av betalingsalternativ for abonnementer til å velge betalingsalternativet som skal endres.

Obs!  Du legger til et nytt betalingsalternativ ved å velge Legg til ny betalingsmåte, velge Neste og deretter følge fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.

1. Når du har endret betalingsalternativet, velger du Neste. Dermed overføres eventuelt utestående beløp til det nye betalingsalternativet, som belastes med en gang.

Hvis du må fjerne et betalingsalternativ, velger du Betaling og fakturering, velger betalingsalternativet du vil fjerne, og velger deretter Fjern. Se Administrere betalingsalternativene dine på nettet hvis du vil ha mer informasjon.