Feilkode 801650C8 vises når du foretar et kjøp eller løser inn en forhåndsbetalt kode på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du prøver å foreta et kjøp eller løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox 360-konsollen:

Beklager, det er et problem med Xbox-tjenesten. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 801650C8

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Det er et utestående beløp på Microsoft-kontoen din.

Obs!  Hvis du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode, kan du se Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-24T15:33:22.3690025+00:00

Løsning 2: Betal eventuelle utestående beløp.

Du kan få denne feilen hvis du har et utestående beløp på Microsoft-kontoen. Du løser dette problemet ved å betale det utestående beløpet. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen.
  2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Obs!  Hvis abonnementet har forfalt, kan du ikke bruke en forhåndsbetalt kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det forfalte beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.