Feilkode 801675C1 vises når du oppgraderer en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360

Du ser følgende feilkode og melding når du prøver å oppgradere en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360:

Denne handlingen kan ikke utføres for øyeblikket.

Statuskode: 801675C1

Dette kan bety at det tilknyttede betalingsalternativet ikke samsvarer med området for Xbox Live-kontoen din. Hvis du for eksempel har en amerikansk konto, kan du ikke bruke et betalingsalternativ (for eksempel et kredittkort) som er registrert på en adresse utenfor USA.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å bruke et betalingsalternativ som samsvarer med en adresse i området for Xbox Live-kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.