Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Feilkode 80169d94 vises når du prøver å kjøpe innhold på Xbox Live

Du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å laste ned eller kjøpe innhold på Xbox Live:

Can’t retrieve information from Xbox Live.
Please try again later.

Error code 80169d94

Dette kan bety at Xbox Live-faktureringskontoen din er låst.

Løsning

Hvis du har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80169d94 vises når du prøver å kjøpe innhold på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden