Feilkode 8016a04b når du løser inn en forhåndsbetalt kode på Xbox Live

Du ser følgende feilmelding og -kode når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Try again later.

Status code 8016a04b

Dette kan bety at den forhåndsbetalte koden du prøver å bruke, ikke samsvarer med landet eller området for kontoen.

Løsning

Den forhåndsbetalte koden du prøver å bruke, samsvarer ikke med kontoområdet. Du kan bare bruke enkelte forhåndsbetalte koder i bestemte områder. Kontroller at kontoområdet samsvarer med området der du kjøpte den forhåndsbetalte koden.